Zuivel

Naast de onderstaande producten verkopen we nog meer zuivel producten waaronder, Campina, Hollandia, Friesche vlag, Nutricia en veel biologische zuivelproducten. In onze webshop vindt u al deze producten.

Den Eelder

Den Eelder dagverse boerderijzuivel. Een uitgebreid assortiment zuivelproducten. Op ambachtelijke wijze gemaakt van de melk van eigen koeien. Het verschil ziet u en proeft u! Duurzaamheid staat bij den Eelder hoog in het vaandel. Daarnaast ook een volledige lijn met geitenzuivel.

Zuivelrijck

Zuivelrijck heeft een uniek assortiment biologische zuivel. Als eerste in Nederland introduceerde Zuivelrijck de biologische koffiemelk in cupjes. In de afgelopen jaren is het assortiment verder uitgebreid met o.a de biologische volle melk die graag door baristi wordt gebruikt voor het maken van cappuccino.

Grensland

Slagroom, kookroom, quimic, hangop, kwark, zure room, ijsmix en nog veel meer!
Grensland Zuivel is uw leverancier van een breed pakket zuivelproducten die stuk voor stuk garant staan voor: lekker, kwalitatief hoogwaardig en optimaal verwerkingsgemak.

De Venehoeve

Han en Ingmar Veneman hebben een biologisch melkveebedrijf in 2e Exloërmond met een ambachtelijke zuivelbereiding en kaas makerij.
Met veel kennis, zorg en liefde verzorgen zij hun koeien, die van april tot en met begin november heerlijk naar buiten mogen. Sinds juli 2016 zijn zij begonnen met het produceren van zuivelproducten van eigen koeienmelk. Later is de kaasmakerij er bij gekomen. De Venehoeve streeft naar een gezond, eerlijk en dagvers product wat boordevol zit met de juiste vitamines, mineralen en wat rechtstreeks bij de boer geproduceerd wordt. Dat proef je!


Weerribben

Aan de rand van het mooiste natuurgebied van Nederland, het Nationaal Park de Weerribben, ligt de zuivelboerderij van familie De Lange. Om precies te zijn, in "Klein Nederland", het bruggetje over, langs het ooievaarsnest en dan rechtdoor...... rietvelden, graslanden en water, met daartussen afwisselend bomen. "Weerribben zuivel" heeft er voor gekozen het bedrijf aan te passen aan de omgeving: extensieve, biologische veehouderij, met daarnaast een ambachtelijk zuivelfabriekje.

Drentse Aa

De zuivelproducten van Drentse Aa worden gemaakt in Rolde. Een complete lijn met biologische zuivelproducten gemaakt van de melk van koeien die grazen in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentse Aa. Een ambachtelijk streekproducten met de smaak van boerenzuivel!
Onder andere melk, karnemelk, yoghurt, yogarde, slagroom, creme fraiche, griekse yoghurt.

Holland Jersey

Van nature 20% meer proteïne, 6% vet, meer vitamines, calcium en omega-3 en 100% A2* – Jersey koeien maken de beste, en volgens veel mensen de lekkerste melk die er is. Van die topmelk maken wij van Holland Jersey zuivel: volle melk, yoghurt en ijs. We bewerken het niet onnodig, en we romen onze volle melk niet af. Zo blijft alle kwaliteit en alle smaak bewaard, en drink jij de volste melk van Nederland. Zo uit het pak, bij je ontbijt of in je koffie.
*Uitgezonderd de houdbare melk en ijs

https://www.npo3.nl/zeldzame-koeien-en-hun-zuivelproducten