Webshop Jansma Haule

Klik op onderstaande knop om online te bestellen bij Jansma VOF.

Handleiding webshop

Lees hieronder hoe u een bestelling kunt plaatsen in onze webshop.

Vragen? Wij beantwoorden ze graag.

Bel 0516 577 358 of stuur ons een reactie

Artikelen zoeken en bestellen

Zodra u ingelogd bent, ziet u in het beginscherm "Home". Hier vindt u de diverse opties om de gewenste producten te zoeken en te bestellen. Snelzoeken als u al een artikelcode weet, of zoeken via alle artikelen"in de artikelstamboom. U kunt gebruik maken van de historische lijst als u al eerder bij ons heeft besteld. Via het vergrootglas kunt u ook zoeken op een (deel van de) artikelomschrijving, bv. "kaas" of "olijf". Als u op zoek bent naar pondjes kaas let er dan op dat in de artikelomschrijving het woord "pond"voorkomt. Voor het bestellen van een artikel vult u het gewenste aantal in achter de artikelomschrijving, vervolgens klikt u op de blauwe knop met het winkelwagentje. Wilt u de prijs weten van een artikel, dan kunt u i.p.v. de lijstweergave kiezen voor de plaatjesweergave (groene knop met 9 vierkante hokjes er in).

Aantal per stuk of colli

Wij hebben besloten een aantal artikelen met lange THT datum alleen per volle colli te verkopen. Dat geldt o.a. voor de sappen. In de artikelomschrijving staat dit aangegeven, bv Flevosap sinaasappel 6x1 ltr. Als u hiervan 1 bestelt krijgt u dus 1 colli met 6 flessen. Dit geldt niet voor de zuivel. in de artikelomschrijving staat bv. D/E halfvolle melk pak 1 ltr. Dit moet dan ook per pak worden besteld.

Favorietenlijst

Favorieten aanmaken kan pas als er eerst een favorietenlijst is vastgelegd. Dit gaat als volgt: ga naar "Bedrijf beheren" (dit staat onder "Mijn profiel"). Maak hier een favorietenlijst aan, die kunt u bv. uw eigen naam geven. Een collega van u kan zijn/haar eigen favorietenlijst maken. Als u nu terug gaat naar het artikeloverzicht kunt u de artikelen welke favoriet zijn koppelen aan uw eigen favorietenlijst, d.m.v. het blauwe vakje met ster*

Het afronden van uw bestelling

Als uw bestelling compleet is, doorloop dan de vier stappen van het afronden en plaatsen van uw bestelling.
Controleer of uw bestelling en het afleveradres juist is. Voor een afwijkende leverdag voert u de gewenste datum in. Wilt u uw bestelling op de gewoonlijke dag van levering, laat dit dan open. U ontvangt via het opgegeven emailadres een bevestiging van uw geplaatste bestelling en de mogelijkheden voor het kunnen leveren op de eventuele afwijkende afleverdag.