(Kerst)pakketten met streekproducten


De vraag naar kerstpakketten met streekproducten neemt steeds meer toe. In plaats van een "standaard" kerstpakket wordt er steeds meer gevraagd naar pakketten met regionale producten. Omdat wij gespecialiseerd zijn in ambachtelijke streekproducten kunnen wij prima aan deze groeiende vraag voldoen. Onderstaand een aantal voorbeeldpakketten. Uiteraard kunnen wij deze pakketten geheel naar wens samenstellen. Zo is er voor elk budget een passend pakket.

Uiteraard zijn de pakketten het hele jaar door te bestellen. Dat maakt ons pakket uitermate geschikt om cadeau te geven of als relatiegeschenk aan te bieden!

Onze pakketten zijn gevuld met ambachtelijke producten. Omdat niet iedere producent ongelimiteerd kan produceren, behouden wij het recht om een manco te vervangen voor een soortgelijk artikel in prijs en kwaliteit.

We verzenden de pakketten standaard in een mooie bedrukte kartonnen doos. Wilt u liever een mand? Dan rekenen wij € 5,- per pakket extra. Prijzen zijn inclusief BTW.

De kosten voor verzending van de complete order naar een bedrijfsadres in Noord Nederland nemen wij voor eigen rekening. Wilt u de pakketten rechtstreeks naar de ontvangers verzenden, dan brengen we hiervoor € 8,- per pakket in rekening.

Verdere wensen, zoals een vegetarisch of alcoholvrij pakket, is goed mogelijk. We vervangen dan die producten voor een soortgelijk streekproduct. Indien u zelf een eigen product of (wens)kaart wilt toevoegen is dit uiteraard ook mogelijk!

Liever telefonisch contact om de zaken door te spreken? Bel 0516 577 358


LET OP: De pakketten die hier worden getoond zijn voorbeeldpakketten, huidige prijzen en artikelen kunnen hiervan afwijken. 

We streven naar unieke pakketten voor elke klant, daarom willen we dit graag met u persoonlijk samenstellen. Zo voorkomen we eventuele teleurstellingen en weet u precies waar u aan toe bent. Vraag naar de vele mogelijkheden via 0516 577 358 of orders@jansmahaule.nl.

Voorbeeld: Oud Hollands L

Friese pakketten

Friesland M


9 items 

Friesland L


9 items 

Friesland XL


12 items

Groninger pakketten

Groningen M


9 items 

Groningen L


15 items

Groningen XL


16 items 

Drentse pakketten

Drenthe L


8 items 

Drenthe XL


11 items 

Oud Hollandse pakketten

Oud Hollands M


7 items 

Oud Hollands L


11 items 

Oud Hollands XL


15 items