Groenten

Asperge boerderij Hoorn

De asperges van Hoorn in het Drentse Veenhuizen groeien op zeer geschikte grond. Asperges houden van droge zandgrond met een laag grondwaterpeil. De samenstelling en voorbereiding van de grond zorgen voor haar unieke smaak. De mineralen die in onze grond aanwezig zijn en het gebruik van compost beïnvloeden deze smaak positief. Ook de rassenkeuze dient te worden afgestemd op de grondsoort. De asperges van Hoorn profiteren optimaal van al deze omstandigheden en zijn daarom een ongekende traktatie. De licht zoete smaak word geroemd door de vele klanten die onze asperges ontdekt hebben, evenals de vele horeca in de omgeving erkennen: deze asperges proeven als geen ander!

Meinardi

We kunnen er een hoop over zeggen, maar bijna iedereen in Noord-Nederland kent de aardbeien van Meinardi in Noordbroek wel. De aardbeien zijn heerlijk van smaak, vol rood en met gemak een week houdbaar!

Een heerlijk streekproduct uit Groningen.

Natuurtuin 't Hummelhus

Natuurtuin 't Hummelhus in het Friese Oudehorne verbouwt onbespoten meer dan 140 verschillende groente- en fruit gewassen. De Natuurtuin is niet skal gecertificeerd en verkoopt daarom haar groente- en fruit onder de titel onbespoten. Er worden op de natuurtuin geen bestrijdingsmiddelen gebruikt en er wordt met aandacht voor de natuur en smaak heerlijke groenten en fruit gekweekt. 


Wij leveren losse groente en fruit van ‘t Hummelhus, maar ook de groente- en fruittassen. Op de tassen kunt u een abonnement nemen. U krijgt dan elke week weer een verschillende tas met groente, fruit of een combinatie van beide.

Regionale groenten en fruit

Wij leveren de producten van ’t Hummelhus uit Friesland. Daarnaast leveren wij diverse soorten groenten en fruit uit de provincie Groningen. Al deze producten halen wij zelf rechtstreeks van de boer/producent.

Bekende namen zijn:

  • Van Zwol uit Spijk: aardappelen
  • Jos Platen uit Ter Apel: diverse groente
  • Krops uit Mussel: diverse groenten
  • Jansen uit Sellingen: diverse groenten
  • Goudgewas uit Roodeschool: diverse groenten
  • Bosschaart uit Noordbroek: appels, peren en kersen
  • Oudebosch uit Oldehove: appels en peren

Biologische groenten en fruit

Via Udea leveren wij een uitgebreid assortiment biologische groenten en fruit. In principe hanteren we een 'vandaag voor 11 uur 's ochtends besteld, morgen in huis'-systeem (mits dat uw standaard leverdag is). Voor meer informatie, bel 0516 577 358.